avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara, doresc sa imi deschid un petshop , ma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, doresc sa imi deschid un petshop , ma intereseaza ...

Buna seara, doresc sa imi deschid un petshop , ma intereseaza ce autorizatii imi trebuie si de asemenea as dori sa vand si pipete pentru deparazitare si medicamente supliment pentru animale de ferma , imi trebuie autorizatie de farmacie sau cum pot proceda.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 27 Iulie 2021
Autorizare/Înregistrare/Certificare activitate farmaceutică
[ link extern ] /

Ca unitate pet shop trebuie sa va inregistrati la DSVA
- cerere
- schita unitatii
- memoriul tehnic justificativ
- copia certificatului unic de inregistrare
- copia certificatului constatator emis de oficiul registrului comertului


Norma sanitară veterinară privind condițiile de organizare și funcționare a unităților farmaceutice veterinare, precum și procedura de înregistrare sanitară veterinară/autorizare sanitară veterinară a unităților și activităților din domeniul farmaceutic veterinar din 23.06.2014
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cabinet medical veterinar - pot deschide si farmacie veterinara ca p.f.a.? cripa40 cripa40 Buna ziua,as dori sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarea problema;sunt medic veterinar si functionez ca si Cabinet medical veterinar adica persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Ordin 11/2013 privind dietele veterinare Razvan_Con Razvan_Con Buna ziua In urma acestui acest ordin al CMVRO depozitele veterinare au primit o recomandare clara (neprevazuta in acest ordin) cum ca nu mai au voie sa ... (vezi toată discuția)