avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CALCUL SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CALCUL SOMAJ

Buna ziua Am pe cartea de munca 13 anii .Si ultimul salar pe cartea de munca este de 1100.De cat somaj as benificia. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:55, 9 Martie 2010
S-a mai raspuns. Cautati pe pe forum subiectul "Cum se calculeaza indemnizatia de somaj?" in sectiunea "Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu, etc."

Te ajut: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
ContSters42179, utilizator
Cuantumul indemnizaţiei de şomaj este o sumă acordată lunar şi în mod diferenţiat, în funcţie de stagiul de cotizare, 75% din salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, în vigoare la data stabilirii acestuia, la care se adaugă o sumă calculată prin aplicarea unui procent de 7% asupra mediei salariului de bază lunar brut pe ultimele 12 luni de stagiu de cotizare, a unei cote procentuale diferenţiate în funcţie de stagiul de cotizare.
Cotele procentuale diferenţiate în funcţie de stagiul de cotizare, in situatia dvs. este 7%
pentru un stagiu de cotizare de cel puţin 10 ani;
La o vechime în muncă de 10-20 de ani,
- ultimul salariu din cartea de muncă: 1100 RON
- daca v-ati pierdut locul de munca cu mai puţin de 12 luni în urmă.

Indemnizaţia de şomaj este de: 527 RON timp de 15 luni:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere indemnizatie de somaj ContSters160754 ContSters160754 am 8 ani vechime si am lucrat in invatamant dar anul acesta nu am mai obtinut nici o catedra.am avut salariul in ultimul an de 1100 ron. la 31 august imi ... (vezi toată discuția)
Somaj trueblack trueblack Ce valoare are somajul in cazul in care ai 13 ani de munca neintrerupti si un salariu actual de 1634 ron net.Multumesc. (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj niculaeenache niculaeenache am 27 ani de munca si un salariu de 1 100 ron pe cartea de munca. vreau sa stiu ce valoare are indemnizatia de somaj va multumesc. (vezi toată discuția)