avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt divortata legal, la oficiul starii civile din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt divortata legal, la oficiul starii civile din 2012, dar ...

Sunt divortata legal, la oficiul starii civile din 2012, dar nu am facut inca partajul apartamentului comun.
In toata aceasta perioada in apartament a stat fostul sot, eu am plecat, fiind la pensie, in localitatea natala.
Acum fostul sot vrea sa vanda apartamentul comun, de unul singur!!!
Este posibil asa ceva? Ce pot face pentru a intra in legalitate,adica sa partajam si sa vindem apartamentul comun?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: profesoara10 , utilizator 00:41, 2 August 2021
Nu are cum sa vândă fără acordul dvs.Solutia este fie să vindeți de comun acord fie să faceți partajul în instanță.
Va multumesc!
Nu poate dă vândă fără acordul dvs. Ori vindeți împreună, ori se face partajul .
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainarea unui bun comun fara partaj ContSters455084 ContSters455084 Am cumparat locuinta care mi-a fost atribuita cu chirie, in timpul cand am fost casatorita cu un cetatean englez si domiciliam in marea britanie. Casatoria a ... (vezi toată discuția)
Partajarea dupa divort elenadinica elenadinica Am achizitionat un apartament cand eram necasatorita (deci pe numele de fata) , apoi l-am platit impreuna cu sotul, in rate. Intentionez sa intentez divort, ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament bun comun de catre unul dintre proprietari adriana dj adriana dj am fost casatorit 15 ani am divortat in urma cu 5 ani pe perioada casatoriei am cumparat un apartament impreuna cu sotia. din cauza neintelegerilor am ... (vezi toată discuția)