avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Distanță tomberoane de gunoi fata de o proprietate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Distanță tomberoane de gunoi fata de o proprietate privata

La ce distanta poate amplasa pubele de gunoi, un dezvoltator, care a construit blocuri si un parc de joaca,fata de gardul unei proprietati private.Stiu ca fata de o casa se construeste la 10 m de geam. Dar fata de gardul care imprejmuieste gradina,casa aflandu-se la mai mult de 10 m.)
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 19:16, 8 August 2021
Nu cred.Din punct de vedere al disconfortului si mirosurilor insalubre nu are voie sa-si aseze platforma de gunoi in gardul vecinului.
daca nu credeti, faceti dvs o alta lege......
Trebuie facut un Studiu de impact asupra sanatatii populatiei.Si eu fac parte din populatie.Dezvoltatorul este obligat la buna relationare cu zonele invecinate.Sa nu produca disconfort,mai ales ca este un risc pentru sanatate,fiind potential poluator. Se pot modifica distantele de protectie sanitara mai mari decat cele prevazute in Normele de igiena prevazute de lege.Primaria are obligatia sa mareasca distanta de asezare a platformei de gunoi,in urma sesizarilor si binenteles a studiului de impact.
sa o mareasca unde?mai pune un petic de pamant intre proprietatea dvs si a dezvoltatorului?
dvs la ce distanta de proprietatea dezvoltatorului aveti pubelele de gunoi ?este o distanta corecta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pubela gunoi menajer la asociatie de proprietari TakacsCsaba TakacsCsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb la cati metrii trebuie sa fie pubela de gunoi de la geamul locatarului. Daca este sub distanta legala unde trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu de administratie distrugere proprietate vivi23ro vivi23ro buna ziua as dori sa stiu daca hotarirea luata in o sedinta a locatarilor de a amplasa de ex pubele de gunoi intr un loc considerat spatiu comun dar care a ... (vezi toată discuția)