avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare ordin ministru Mapn stabilire grad militar. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare ordin ministru Mapn stabilire grad militar. Este obligatorie procedura prealabila pentru contestarea ordinului dacă am calitatea de militar activ? Multumesc

Bună ziua. Pe data de 08.07.2021 mi s-a comunicat ordinul ministrului Mapn de rechemare în rândul cadrelor militare active, acordându-mi grad de căpitan. În cazul în care doresc contestarea acestui ordin, strict în ceea ce privește gradul acordat (după calculele mele trebuia sa mi se acorde grad de maior) este obligatorie procedura prealabila prevazuta de legea contenciosului administrativ după care pot formula acțiune în contencios la Curtea de apel București? Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 2 August 2021
ioana.dark, utilizator

Alte discuții în legătură

Statutul cadrelor militare (l.80/1995)-avansarea la termen Diesel3671 Diesel3671 Buna ziua, Sunt cadru militar de cariera si am o nedumerire in ce priveste avansare la termen in gradul urmator, mai exact... Execut serviciul pe o functie ... (vezi toată discuția)
Drepturi echipament cadre militare in caz de demisie andy81 andy81 Buna ziua! Ma intereseaza daca , in caz de demisie din MApN, cadrele militare mai beneficiaza de drepturile de echipament neprimite, proportional cu perioada ... (vezi toată discuția)
Pt ofiterii mapn se poate merge in instanta pe litigiu de munca conf cod muncii ? Krissia . Krissia . Pentru ofiterii MAPN se poate apela la Tribunal - sectia litigii de munca pt daune morale, hartuire psihica, anulare acte administrative si repunere in ... (vezi toată discuția)