Pentru ofiterii MAPN se poate apela la Tribunal - sectia litigii de munca pt daune morale, hartuire psihica, anulare acte administrative si repunere in drepturi ? Sau sunt legati strict de regulamentele militare ? Nu sunt considerati tot salariati ?
nu ofiterii MApN au statutul lor ,adica al cadrelor militare, si au si organe de cercetare militare. Au calitatea de cadre militare in activitate ,,salariul lor'' se numeste solda, dar nu au carnete de munca ca si civilii ,ci fise personale care au caracter secret si nu pot face obiectul instantelor civile .Sunt supusi legislatiei specifice.
Am constatat asta Elis...dar nu inteleg de ce numai asa ? Daca un angajat MAPN este platit cu salariu, iar pt asta se platesc impozite si taxe la stat, nu vorbim si de contract de munca ? Prin urmare nu este si conflict de munca ? Asa nu inteleg eu... In politie nu este la fel ?
Acum m-am lamurit. Multumesc. Asta nu intelegeam eu. Te referi la legea privind statutul functionarilor publici ? Daca da, vreau si eu legea cu ultima actualizare pls.
Si scuze, m-am recomandat singura din greseala intentionand sa te recomand pe tine. :D