avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Se pot perfecta actele auto pentru o remoca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Se pot perfecta actele auto pentru o remoca al carei ...

Buna ziua! Se pot perfecta actele auto pentru o remoca al carei titular in carte si talon este o firma ce si-a incetat activitatea dupa momentul vanzarii, transcrierea nefacandu-se in termenul legal? Daca da, care sunt pasii de urmat? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare onixcola onixcola Buna seara , Posed un autoturism inmatriculat inainte de legea privind taxa de prima inmatriculare din 2007 al carui titular este tatal meu si din pacate a ... (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)
Duplicat ci auto epoepo epoepo Buna ziua Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)