avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am cumparat in urma cu 2 luni un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am cumparat in urma cu 2 luni un autovehicul de la ...

Buna ziua!

Am cumparat in urma cu 2luni un autovehicul de la un PFA din Bucuresti,inmatriculat cu nr de Brasov,totul corect si legal cu contract vanzare cumparare cu fiscal si factura de achizitie pe numele meu.
Am bagat auto in fiscal pe mine intre timp,saptamana trecuta avand programare la inmatriculari am mers acolo si mi au dat cu revenire...MASINA E CU SECHESTRU PE CIVIL.
PFA ul de la care am cumparat-o a cumparat-o si el de la o firma din BV care era in insolventa,iar in momentul vanzarii mi-a dat si proces verbal de la acea licitatie si factura de achizitie dintre societatea cu insolventa si PFA.

Domnii de la inmatriculari mi-au spus sa merg la Biroul Rutier cum ca cei de acolo sa vada problema si sa mi dea un proces verbal de scoatere a acestui sechestru.

Unde e legea din tara asta pentru consumatori?

Ce ma sfatuiti ca ar trebui sa fac?cum ar trebui sa procedez?

Am vorbit si cu lichidatorii de la acea insolventa si mi-au spus ca masina s-a vandut legal conform "nu stiu carei legi"....eu sunt un simplu cumparator si sunt bulversat ca nu mai stiu cum sa o scot la capat...Va multumesc anticipat!!!

O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sh - achizitionat prin licitatie de la administratorul judiciar al unei societati aflate in insolventa GabrielAndu GabrielAndu Comentariul tău așteaptă moderare. Buna ziua, Am achizitionat un autovehicul prin licitatie de la administratorul judiciar al unei societati in ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto MihaiSar MihaiSar Salut, am cumparat o masina in dec. 2017 , am facut contract vanzare cumparare , am facut programare rar online si aceasta era in februarie 2018. Am decis sa ... (vezi toată discuția)