avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La un I.I. administrare imobile se pot face ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La un I.I. administrare imobile se pot face investiții pe 1/3 ...

La un I.I. administrare imobile se pot face investiții pe 1/3 din spațiul apartamentului cu care are ctr comodat , și ce alte cheltuieli deductibile ,pt a nu fi nevoit să achite CaS și CaSs , Vouchere de vacanță are dreptul să achiziționeze !???

Alte discuții în legătură

Tva anelusca anelusca societatea a incheiat contract de comodat cu persoana fizica pe o perioada de 10 ani pentru spatii care au fost renovate in vederea desfasurarii activitatii am ... (vezi toată discuția)
Sunt deductibile cheltuielile cu reparatiile acoperisului la sediu? ocristina ocristina Un PFA (Notariat) functioneaza intr-o vila proprietatea persoanei fizice in baza unui contract de comodat pe periada nelimitata . In contractul de comodat este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pentru deducere impozit pe profit pauloo77 pauloo77 Am un SRL si am un contract de comodat pentru un sediu secundar intr-o locuinta personala P+1 in care nu locuiesc si nu am domiciliul acolo. Intrebare: Sunt ... (vezi toată discuția)