Buna ziua,
Am lucrat pentru un magazin din mall aproximativ 2luni, mi s a oferit un tricou de munca ( fara a intocmi proces verbal etc, n am semnat absolut nimic) la sfarsitul celor 2luni mi am dat demisia. Tricoul a ramas la mine iar cei de la firma respectiva (manager ul mai exact) nu vor sa mi imaneze bonurile de masa pana nu aduc triccoul inapoi. Eu l as aduce inapoi da nu inteleg de ce mint si zic ca nu se poate sa primesc bonurile de masa pana nu aduc tricoul inapoi... Se poate face reclamatie la protectia muncii? Si cat timp ar dura
Multumesc frumos,
Autoritățile și instituțiile publice sesizate , in speta ITM-urile, au obligația sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, răspunsul, indiferent dacă solutia este favorabila sau nefavorabila.
Retoric vorbind, daca aveti acel tricou de ce nu-l inapoiati?
Eu l as returna dar nu inteleg dc sunt mintit asa.. puteaua sa mi zica ca nu au facutnproces verbal si sa l aduc inapoi. Nu sa mi zica ca nu primesc salariu si bonurile din cauza asta
Puteti pune problem altfel catre ei.... bonurile sunt un drept primit al dvs prin contractul de munca (daca aveti specificat acest lucru in contract altfel nu) insa tricoul, in baza a ce este mentionat de ei ca este la dvs? Si atunci ar trebui sa isi de seama de consecinte...
Sanctionat dar dece?
GYOGYO
Buna seara.Lucrezi la un lanti de magazine ca macelar.Anul trecut a fost facut invetar si acuma a iesit o lipsa(nu stim suma) care angajatorul asa vrea sa ... (vezi toată discuția)