avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa Legea 112/1995 Bunicii mei au cumparat o casa cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa Legea 112/1995 Bunicii mei au cumparat o casa cu legea 112/1995 ...

Casa Legea 112/1995
Bunicii mei au cumparat o casa cu legea 112/1995 pe care au achitat-o intregral iar in 2007 au obtinut o adeverinta cum ca au trecut cei 10 ani si o pot vinde.
Problema este legata de faptul ca in contract apare P+1 si pivnita, iar casa are si pod mansardabil si curte interioara la care se poate face accesul doar prin proprietatea bunicilor. Mentionez ca in contract nu este trecut nr de CF si releveul este facut de Romvial (o schita veche facuta cu pixul) .
Bunica mea a decedat recent iar bunicul doreste sa faca succesiunea insa ar fi incompleta fara sa mentioneze si podul si curtea.
Imobilul ii apartine in totalitate.
Cum se poate proceda pt a intabula corect si real imobilul?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca o mansarda dintr-un imobil are cadastrul facut? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu parter si etaj. La parter locuiesc 2 familii, la etaj 2 familii. Avem o casa a scarilor interioara la capatul careia sa ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta cu chiriasi in pod Ionut.M204 Ionut.M204 Buna ziua. Parintii mei au cumparat de la romvial o casa prin legea 112. Casa este compusa din parter si pod, aflata intr-o curte comuna (lipita de alta ... (vezi toată discuția)
Vanzare pivnite + pod ContSters22096 ContSters22096 imobil cu 1 etaj. X este proprietar al parterului. Y detine proprietatea pentru etajul 1 al aceluiasi imobil (casa). atat X, cat si Y detin in proprietate ... (vezi toată discuția)