avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglare fisa sintetica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglare fisa sintetica

Am rugamintea sa ma lamuriti care sunt termeni ce trebuiesc urmariti in fisa sintetica pt a afla ce mai ai de platit.Eu am platit la timp taxele (pana in 25 ale lunii)dar cu toate acestea consta ca am ceva datorii la stat:
Total societate: Debit-obl.de plata=174700lei
Debit-obl.de plata neachitata=112 lei
Dobanda-obl.de plata=2921 lei
Dobanda -obl.de plata neachitata=1 leu
Amenda=0 lei
Penalitate=0lei
Dobanda simpla=0lei
Penalitate de intarziere-obl.de plata=39lei
Penalitate de intarziere-obl de plata neachitata=0lei
Eu presupun ca am de platit numai suma de 112lei.
va rog sa-mi spune-ti daca am interpretat corect fisa pt ca as vrea sa platesc sa scap de stres.Oricum chiar daca vrei sa demonstrezi ca ai platit la timp tot nu ai cu cine sa discuti.:))
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sonya33 , utilizator 22:43, 8 Ianuarie 2010
ati interpretat-o corect; pentru plata puteti merge direct la administratie sau platiti cu OP in contul TVA, BS, BASFS depinde unde aveti restanta, dar mai sigur e direct la Adm Fin Pb
pe coloana de incasari verificati suma daca este corespunzatoare cu cea din OP si vedeti si data virarii, daca descoperiti ca aveti dreptate si ca totul s-a platit la termenul scadent mergeti pentru reglare tot al AFP

un an mai bun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa sintetica pe platitor helenita helenita Buna seara , va rog sa ma ajutati sa imi dau seama de cum trebuie interpretatat o fisa sintetica pe platitor.Am stiut sa bifez declaratiile si sumele ... (vezi toată discuția)
Fisa sintetica finante socaciucosmina socaciucosmina Buna dimineata, Ma poate ajuta cineva? Am primit fisa sintetica din care nu inteleg nimic,nu stiu cum sa interpretez: obligatie de plata: atribut si suma ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez debitul real? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am o problema cu o firma. Aceasta a intrat in faliment pe procedura simplificata. In balanta societatii apare ca debit la CAS o anumita suma. Cei de la finante ... (vezi toată discuția)