Buna ziua.
Apelez la dumneavoastra pentru a obtine o clarificare vis-a-vis de situatia in care ma aflu.
Umeaza sa inchei un contract de colaborare cu o societate comerciala din domeniul IT si mi se conditioneaza prezentarea unui draft al contractului de furnizarea unei copii, color, prin mail, dupa cartea de identitate.
Care este rostul copiei dupa cartea de identitate, atat timp cat solicit doar sa mi se furnizeze contractul, pentru analiza, fara a garanta faptul ca va fi si semnat acel contract ?
Va multumesc anticipat pentru suportul dumneavoastra.
Georgian2all
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Trecand peste faptul ca sunt constient ca pot renunta in orice moment si probabil ca o voi face daca nu reusesc a-mi furniza o motivare a solicitarii, dilema mea este la ce le-ar fi de folos un act de identitate, fotocopiat color, atat timp cat nu exista certitudinea semnarii acelui contract .
Va multumesc frumos. Mi se pare rational ceea ce ziceti si probabil ca nu trebuie color.
Cred ca acelasi raspuns mi-l puteau da si ei cand am intrebat scopul cererii, fara a raspunde, avocatul ce-i reprezinta, cu "asa se face".
Nu vreau sa percepeti intrebarea mea ca si o revolta ci ca o lamurire a unei situatii in care primesc, astazi de dimineata, raspuns ca "asa se face".
Acte masina furate
liana vesa
buna seara ,va rog sa ma ajutati ,mi sau furat actele din masina:talonul,permisul,cartea tehnica a masini,rovigneta ce trbuie sa fac ,nu pot conduce fara acte ... (vezi toată discuția)