avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună seara. Sunt victima unui grav accident pe ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună seara. Sunt victima unui grav accident pe teritoriul Italiei ...

Bună seara.
Sunt victima unui grav accident pe teritoriul Italiei în data de 9.12.2016.
În tot acest timp am avut 2 avocați care sau ocupat de proceduri atât juridice ..medicale cât și pentru despagubiri și daune morale.
În tot acest timp.am fost supusa mai multor expertize medicale ..medicina legala etc
Au trecut aproape 5 ani iar cazul meu nici acum nu a fost soluționat.
Avocatul ma duce cu vorba ca îmi voi primi banii cuveniți dar fiind de ordinul sutelor de mii de euro va trebuii sa aștept încă vreo 2 ani .
Părea suspicios în toate execuțiile asa ca i.am cerut dovezi clare și sigure gen nr de dosar ..unde este depus ..nr tel fondul de asigurări etc ....răspunsul.lui fiind unul ferm ca este confidențial și nu poate sugera informații gen documente etc .
Eu personal am obosit sa îl cred sunt disperata nu știu unde sa ma adresez și cum sa procedez .
As dorii sa schimb avocatul dar nu am cunoștințe în domeniu .am scris în speranța că voi primi ajutor ..poate sunt persoane care au trecut prin astfel de situații sau o îndrumare unde sa ma adresez .
Atașez adresa de e- mail : andasorina.cismas@yahoo.ro

Cu respect Sorina
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sorina 1973 , utilizator 21:51, 15 August 2021
Cum adică dumneavoastră sunteți victima și nu aveți acces la propriul dosar? Asta este o aberație!
Cât despre asistență, din ce înțeleg, pentru că accidentul a avut loc în Italia, vă judecați după legea de acolo. În acest caz, v-ar trebui un avocat din Italia sau un avocat din România care are competență și acolo.
Bună ziua
Mulțumesc pentru răspuns.
Astăzi am contactat din nou avocatul insistând sa îmi dea dovezi și sa am acces la dosar dar la fel ca de fiecare data m.a respins și mi.a explicat ca se ocupa el iar eu nu am ce sa fac cu acele documente .
I.am spus ca îmi voi lua alt avocat ,răspunsul lui fiind ca nici altul nu poate face altceva decât sa aștepte acei bani .sunt 5 ani de așteptare și cazul nefinalizat .
Nu știu în ce direcție sa merg și cui sa ma adresez ,nu mai doresc avocat italian .
As dori un avocat roman care sa ma reprezinte în Italia dar nu am cunoștințe.
Dacă îmi puteți da o sugestie sau sa ma ajutați cumva .
Mulțumesc.
În ce zonă a Italiei? Pot pune o întrebare și să încerc să vă recomand pe cineva.
Accidentul a fost în provincia Foggia localitatea Ordona
Tot ce mă neliniștește este faptul ca nu vrea sub nici o forma sa îmi dea acces la dosar spunând ca e treaba lui.
Și ca dosarul este pe rol la tribunalul Foggia .de ani buni și când va fi soluționat ma va anunță
Mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Accident in italia (pasager de autocar) geoman geoman Buna ziua.am un frate care in data de 1.05.2017 a fost imbarcat untr-un microbuz Atlassib din Faticeni la ora 2 si urma sa se deplaseze in Italia Nicosia, in ... (vezi toată discuția)
Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Solicit asistenta juridica pentru obtinere despagubiri accident munca cu handicap grad 1 la angajator norvegian antonela1976 antonela1976 In anul 2015, fiind angajatul unei firme de shipping norvegiene (prin intermediul unei agentii de crewing din Romania), in functia de comandant nava, am ... (vezi toată discuția)