avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara va rog am si eu o intrebare de pus tatal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara va rog am si eu o intrebare de pus tatal meu Stroia ...

Buna seara va rog am si eu o intrebare de pus tatal meu Stroia Ioan a luptat in al doilea razboi mondial in perioada 01-03-1943 si a fost lasat la vatra in 15-07-1946 iar in lupta din munti Tatra a cazut prinzioner in 20-12-1944 iar in 10-05-1945 a f0st in Germania dus ca prinzioner lasat la vechia unitate asi vrea sa stiu daca am ceva drepturi ca urmasi ai lui ..Va multumesc

Alte discuții în legătură

Scutire impozite locale fetcu costel fetcu costel buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg: mama mea este vaduva de veteran de razboi si prizonier. in timpul razboiului ea,copil fiind, a fost refugiata ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Monarhia nu poate sa revina in romania! cine au fost monarhii din romania si ce s-a intamplat in fapt. rodica_post rodica_post Regele Mihai aşteaptă să i se pună tronul în braţe. Mai are de aşteptat,pentru că ,se pare ca nici acum nu şi-a dat seama de ce monarhia a ieşit ... (vezi toată discuția)