avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la partea de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la partea de mostenire

Buna ziua. As avea și eu o nevoie de câteva îndrumări. Mama a moștenit de la bunicul teren intravilan și extravilan. Mama mai are încă 4 frați care beneficiază de acest teren. Cum pot întra în posesia părții cuvenite mamei mele?Mai menționez ca mama mea a murit acum 6 ani.
Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte în instanta? Dacă da, care sunt cheltuielile aferente aproximative? Orice sfat e binevenit.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)
Succesiune ingridvanta ingridvanta Buna ziua, Bunica mea a murit acum 5 ani, si au ramas 6 mostenitori(copii ei printre care si mama mea). Mama mea si inca 2 frati au murit acum 4 ani, ramand ... (vezi toată discuția)
Obiectiv : act de propietate grigore florentin grigore florentin Buna ziua, cer consiliere in subiectul prezentat in continuare. De aproximativ 2 ani urmaresc sa intru in posesia actului de propietate a imobilului in care ... (vezi toată discuția)