avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Va adresez o intrebare, daca ma puteti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Va adresez o intrebare, daca ma puteti ajuta cu o ...

Buna ziua,

Va adresez o intrebare, daca ma puteti ajuta cu o informatie. Detinem un imobil, cumparat prin legea 10, suntem propietari, apartamentul este achitat integral.
De 10 ani ne chinuim cu toate institutiile statului sa refaca fatada sau sa o consolideze, in prima faza, cei de la AFI au facut expertiza si au spus ca nu este incadrata la clasa I de rism seismic, acum au transferat dosarul la AMCCRS, unde se afla de 2 luni si nu am primit niciun raspuns.
Am rugamintea, daca ne puteti indruma cu niste sfaturi spre solutionarea problemei.
Atasez ultimul mail transmis catre 4 institutii.

Multumesc,

Buna ziua,

Suntem propietarii unui apartament din Calea Serban Voda, Nr. 119, Et. 2, Ap. 5, Sector 4, care se afla intr-o stare avansata de degradare.
Este inadmisibil de cat timp ne chinuim cu toate institutiile statului sa refaca fatada sau sa o consolideze, imobil care 75% este propietatea statului !
Administratia fondului imobiliar nu face nimic, ne duce cu vorba de ani de zile si plaseaza dosarul la alte institutii, pe motiv ca este incadrat la clasa de rism seismic, desi a fost expertizata de catre ei si au spus ca nu este!
Statul nu isi va asuma nicio responsabiliate daca va cadea balconul apartamentului (sunt fisuri de 10 cm).
Ne-am saturat ca Primaria Capitalei sa nu ia nici o masura la cate sesizari am facut si sa retransmita dosarul inapoi la AFI cand ei nu fac nimic!
Sectorul 4 la fel, unde sa ne mai interesam?? Sau asteptam sa cada, sa se intample o tragedie, ca suntem obisnuiti in tara asta.
De 2 luni asteptam raspuns si de la AMCCRS, nimic pana in prezent.
De ce mai dati nr de intrare, daca solicitarile/reclamatiile/petitiile le aruncati pe un dulap si le uitati acolo?
Am fost si suntem de accord, ca propietari, sa sustinem financiar partea care ni se cuvine, degeaba!
Dorim rezolvarea cat mai urgenta a lucrurilor, cu fapte nu cu vorbe!

O zi buna!

Alte discuții în legătură

Expertiza mlpat pentru viitoare constructii in proximitate mariani111 mariani111 In urma unor lucrari de demolare de linga blocul meu, mi s-au fisurat 2 pereti din apartament. Am facut sesizare la Primarie si ISC si ambii mi-au raspuns ca ... (vezi toată discuția)
obtinere acord vecin bunà ziua! mà confrunt cu o situatie pentru care và rog sà ... magda1612 magda1612 Bunà ziua! Mà confrunt cu o situatie pentru care và rog sà mà ajutati cu un ràspuns avizat. Am mostenit o càsutà bàtràneascà de la bunicii mei; ... (vezi toată discuția)