avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Imprumut in cont
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Imprumut in cont

As dori sa stiu ce as putea face cu chitanta de la banca, avand in vedere ca politia m a indrumat spre instanta ? Eu nu mi permit un avocat fiind o suma mica de recuperat. Ce as putea face ?
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 21:01, 8 Ianuarie 2010
Dati-ne mai multe detalii, ca nu se intelege despre ce chitanta e vorba.
Exista posibilitatea ca un avocat sa va redacteze ( scrie) o actiune in justitie si sa mergeti fara avocat in fata instantei.
Oricum cheltuielile cu avocatul se pot recupera ca si cheltuieli de judecata.
Am depus banii in contul unui amic la o banca, pentru ca el sa i ridice de pe card in Iasi, eu fiind atunci in Suceava la lucru. Mi a dat nr contului sau si i am pus 250 RON. La politie mi a spus ca e abuz de incredere, si se ocupa de caz dupa ce dosarul revine la ei de la tribunal. Am aflat adresa lui exacta din Radauti, a tatalui, el e prin Romania.A spus ca mi i va da, dar nu l mai cred dupa ce a ridicat diploma de la facultate, iar pe mine nu m a sunat.
Eu nu cred ca aveti vreo posibilitate sa recuperati banii in afara de intelegerea amiabila.
Daca aveti doar o chitanta ca i-ati trimis banii in cont el poate spune ca i-ati platit o datorie mai veche sau i-ati facut un cadou.
Nu pot cere de la banca hartia prin care am specificat nr de cont al sau si motivul alimentarii contului, unde am scris IMPRUMUT PERSONAL ?

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia ... bibicarina bibicarina Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia i am dat bani fara contract dar am martori că i am dat bani unde tepari a luat banii,2 ani nu ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere penala man4ice man4ice Buna ziua. Vreau si eu va rog cateva raspunsuri la problema mea. Am trimis unei persoane prin banca , o suma de bani pentru a imi aduce un produs din ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa și înșelăciune Și minte o grămada de oameni ... Valer Alex Valer Alex Am luat teapa și înșelăciune Și minte o grămada de oameni Am dat sa ma înscriu de permis am dat bani după nu mio mai răspuns Cum fac sa recuperez ... (vezi toată discuția)