avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia ...

Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia i am dat bani fara contract dar am martori că i am dat bani unde tepari a luat banii,2 ani nu a făcut nimic,și abia răspundea la telefon iar ultima dată când am vb cu el a zis să mă descurc,acest țepar a fost recomandat de alta avocata care aveam încredere în ea și mi a zis sa nu cer chitanță ori contract că sa nu plătească nu știu ce taxe,iar acum escroci a primit 5000 Ron pt nimic și nu îmi dă bani înapoi.
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 16:26, 18 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizare la barou și la președintele judecătoriei, spre știință avocatul "tepar". Eu așa am procedat, e drept am avut chitanțele emise de avocat (care ne-a restituit suma de 1600 lei până la urmă). Succes.
Încă nu am ajuns în instanță că el a tras de timp si nu a mers la audieri în calitate de reprezentant,nu răspundea că Intr un final sa zică că se va clasa ori se va prescrie,iar acum dosarul zace la poliție și am rămas fără avocat la barou am făcut plângere și la politie

acivic a scris:

Sesizare la barou și la președintele judecătoriei, spre știință avocatul "tepar". Eu așa am procedat, e drept am avut chitanțele emise de avocat (care ne-a restituit suma de 1600 lei până la urmă). Succes.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la ins, însoțită de martori si cereți banii, apoi faceți plangere scrisă la barou si plangere penala la parchetul local. Este posibil sa aibă relații la politie, dar cereți nr. de înregistrare. Între timp, mergeți cu martorii la notar și autentificați declarațiile acestora cu privire la banii dați escrocului. Depunti și declarațiile la parchet, tot cu document scris și confirmat și cereți nr. dosarului penal. Cercetările durează, și din motive de corupție, dar poate recuperați banii intre timp... până și escrocii au mândria lor; mai ales în zona aceasta.
Numai bine!

- Aveți Răspunde pe bara portocalie, mai jos, vă rog să nu mai răspundeți prin citare. Mulțumesc -
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa și înșelăciune Și minte o grămada de oameni ... Valer Alex Valer Alex Am luat teapa și înșelăciune Și minte o grămada de oameni Am dat sa ma înscriu de permis am dat bani după nu mio mai răspuns Cum fac sa recuperez ... (vezi toată discuția)
Imprumut in cont avocat01 avocat01 As dori sa stiu ce as putea face cu chitanta de la banca, avand in vedere ca politia m a indrumat spre instanta ? Eu nu mi permit un avocat fiind o suma mica ... (vezi toată discuția)
Avocat escroc :( inculpatcj inculpatcj Buna, va rog daca aveti cateva minute sa ma ajutati cu niste informatii, va multumesc. In octombrie am fost arestat preventiv, si aveam un \\"prieten\\" ... (vezi toată discuția)