avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Eliminarea fisei de post este valabila doar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Eliminarea fisei de post este valabila doar in cazul ...

Buna ziua. Eliminarea fisei de post este valabila doar in cazul firmelor cu maxim 9 angajati sau si pentru restul firmelor?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:27, 17 August 2021
Excepția fișei postului este pentru salariații microîntreprinderilor definite la art. 4 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 346/2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, cu modificările și completările ulterioare, pentru care specificarea atribuțiilor postului se poate face verbal.

Legea nr. 346 din 14 iulie 2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii
art. 4
(1) Întreprinderile mici și mijlocii se clasifică, în funcție de numărul mediu anual de salariați și de cifra de afaceri anuală netă sau de activele totale pe care le dețin, în următoarele categorii:
a) microîntreprinderi - au până la 9 salariați și realizează o cifră de afaceri anuală netă sau dețin active totale de până la 2 milioane euro, echivalent în lei;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii intreprindere mica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Ce conditii trebuie sa indeplineasca o societate comerciala pentru a fi considerata intreprindere mica? Dar pentru mijlocie? Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Microintreprindere Opus  Mixtum Opus Mixtum O societate cu 15 angajati si cifra de afaceri 400.000 Euro in ce categorie intra? (micro sau mica ?) (vezi toată discuția)
Clasificarea imm-urilor teodor82 teodor82 Buna ziua. Va rog sa ma indrumati catre cadrul legislativ care reglementeaza clasificarea IMM-urilor. Va rog sa imi confirmati faptul ca o intreprindere cu ... (vezi toată discuția)