avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod 7021 - social media manager
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod 7021 - social media manager

Buna ziua,

Sunt Social Media Manager - ma ocup de pagini de Instagram si Facebook - postari, intretinere, implementare campanii paid ads, strategie si crestere conturi - am un PFA pe codul 7021 si facturez mentionand : Servicii Instagram Management sau Servicii consultanta activitati in mediul online

Mi-e tare frica sa nu fac ceva gresit - am intrebat cativa conatabili dar niciunu nu a stiut sa imi zica direct " da, e bine sau nu, nu e bine si trebuie sa schimbi aici sau aici"

Va rog mult, mult de tot sa imi dati un sfat.

Alte discuții în legătură

Urmeaza sa am o colaborare platita pe instagram. bir09 bir09 Buna ziua, Urmeaza sa am o colaborare platita pe Instagram. Eu voi creea 5 postari (feed + story) si apoi le voi posta pe contul meu de Instagram. As ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea pfa NMP NMP Unde pot afla informatii despre PFA: - despre infiintarea unui PFA - despre coduri CAEN - despre fiscalitate Intentionez sa practic o activitate de ... (vezi toată discuția)
Caen manager social media pfa crisbt crisbt Doresc să prestez servicii de manager social media pentru o companie (scris postări, moderat comentarii etc.). Dețin un PFA, însă nu știu sub ce cod CAEN ... (vezi toată discuția)