avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CAEN manager social media PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CAEN manager social media PFA

Doresc să prestez servicii de manager social media pentru o companie (scris postări, moderat comentarii etc.). Dețin un PFA, însă nu știu sub ce cod CAEN se încadrează această activitate.

Mă puteți ajuta? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: crisbt , utilizator 10:08, 30 Decembrie 2020
Mulțumesc, însă nu cred că managementul social media se încadrează acolo. E vorba despre postări obișnuite publicate cu o anume regularitate, nu reclame plătite.

Mai are cineva o altă părere?

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul ... Vall3ntin Vall3ntin Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul publicitatii respectiv pe codul caen 7311 si as dori sa stiu daca este potrivit si legal ... (vezi toată discuția)
cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)