avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa cedez partea mea de firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa cedez partea mea de firma.

Buna ziua. Sunt asociat si administrator alaturi de un prieten (50% din actiuni detin eu, 50%din actiuni detine el). Lucrurile nu mai funcționează asa cum am stabilit la inceput si vreau sa cedez partea mea de firma. Legal, in cat timp ar putea sa-mi cumpere actiunile si cum l-as putea constrânge pentru a nu ma amana ani sa-mi dea partea inapoi? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 19 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Problema intre asociatii srl + dizolvare judiciara? MiKaTa MiKaTa [b]Buna ziua![/b] [b]Avem o problema cu urmatoarele date si nu ajungem la un numitor comun:[/b] -un SRL simplu cu doi asociati (50%-50%) avand si mandat de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatul in firma cipry_trans cipry_trans va salut cu respect! verisoara mea a fost casatorita pana acum un an cand sotul a decedat intr-un accident rutier dupa decesul sotului a ramas singura in ... (vezi toată discuția)
Asociat si administrator srl-cesionare parti sociale Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator intr-un SRL si as vrea sa cedez partile mele sociale . Am doua variante: sa le cedez celuilalt asociat ... (vezi toată discuția)