avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Utilizare PC si Imprimanta personala PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Utilizare PC si Imprimanta personala PFA

Daca in calitate de PFA folosesc calculatorul si imprimanta personala trebuie sa fac contract de comodat pentru ele, iar daca nu fac contract de comodat pot deduce tusul pentru imprimanta daca il cumpar pe PFA ?
Ultima modificare: Joi, 19 August 2021
GeorgeCH, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:47, 21 August 2021
Puteți achiziționa calculatorul si imprimanta de la o persoana fizica (puteți fi inclusiv dumneavoastră) ceea ce este cheltuială deductibilă fiscal si apoi sa cumpărați pentru ele consumabile, accesorii etc. care sunt, de asemenea, cheltuieli deductibile fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)
Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)