avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți dacă un salariat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți dacă un salariat angajat pentru ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneți dacă un salariat angajat pentru o munca sezoniera( ex. Peisagist) poate beneficia de ajutor de somaj in lunile in care nu lucreaza.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 20 August 2021
Poate beneficia de ajutor de somaj numai daca indeplineste conditiile prevazute in lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca wolfache wolfache Buna ziua, imi puteti spune va rog daca este posibila modificarea contractului de munca din unul pe perioada nedeterminata cu unul pe perioada determinata de ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana pentru acordarea ajutorului de somaj Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara? Conform carui articol din Codul Muncii poate fi angajata o persoana cu contract pentru perioada determinata in vederea primirii ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime în muncă daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Bună ziua. Cum se calculează vechimea în muncă la un contract individual de muncă cu timp parțial - 3 ore/zi pt. perioada 04.05.2011-19.09.2011 (4 luni ... (vezi toată discuția)