avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna am cumpărat o masina din romania și am venit cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna am cumpărat o masina din romania și am venit cu ea in ...

Buna am cumpărat o masina din romania și am venit cu ea in Italia unde m-au oprit carabinieri și mi-au sechestrat-o deoarece masina figurează înmatriculata in Italia și fără asigurare din 2017 …Menționez ca masina inmatriculata in Ro din 2018 și e la al 3-le-a proprietar ….cum fac sa intru in posesia mașinii din nou

Alte discuții în legătură

Sechestru mașina s.andrei s.andrei Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat referitor la următoare situație : A trebuit sa trimit o mașina pe platforma din Italia spre România, dar din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta ... flopy27 flopy27 Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta inmatriculata si in Romania si in Italia??? In 2016 am vandut masina, cu numere italiene ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină fără carte...doar cu copie Necu Necu Buna ziua! Mă aflu în Italia și am cumpărat o mașină cu Nr de Romania dar fara carte....am primit asigurare...talon și copie de la carte...practic m a ... (vezi toată discuția)