avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină fără carte...doar cu copie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină fără carte...doar cu copie

Buna ziua!
Mă aflu în Italia și am cumpărat o mașină cu Nr de Romania dar fara carte....am primit asigurare...talon și copie de la carte...practic m a păcălit...nu mi am dat seama că era copie!
Mașină nu are probleme pentru că m au oprit carabinieri de mai multe ori !dar ce pot face eu acum?
Cel mai recent răspuns: Anniko , utilizator 20:54, 26 Decembrie 2017
In calitate de proprietar asupra vehiculului,puteti solicita emitentului sa va elibereze alt CIV
In concluzie ce asi putea sa fac? Eu sunt proprietar doar in baza contractului de vânzare cumpărare...nu pot sa scot duplicat după carte!!
Este posibil ca mașina să fi fost furată. In România se cer copii după acte personale, pentru orice. Deci nu este greu să faci rost de copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara civ Krisstinel Krisstinel Buna ziua, detin in prorietate un autoturism pe care nu l-am mai miscat de vreo 6 ani, masina a ajuns un morman de fier si atat. Toate impozitele platite la ... (vezi toată discuția)
Am dat toate actele masinii cumparatorului camelia87 camelia87 Va rog sa ma ajutati! Am vandut o masina in luna martie, act de vanzare cumparare si am fost in aceasi luna sa o scot din evidenta de la adm. financiara. Am ... (vezi toată discuția)
Emitere certificat inmatriculare pentru vehicul declarat furat dupa 7 ani Luca.p Luca.p Buna ziua, Am o problema cu re-emiterea certificatului de inmatriculare pentru motocicleta mea, din cauza ca aceasta figureaza cu o alerta (de furt) in baza ... (vezi toată discuția)