avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua! Sunt administratorul unui bar. Pot reda ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua! Sunt administratorul unui bar. Pot reda în acesta, ...

Bună ziua! Sunt administratorul unui bar. Pot reda în acesta, cu ajutorul unei orgi muzicale - creatie proprie sau folclor neatribuit unui anumit autor, folclorul în procent mare facand parte din creația colectiva? Menționez ca sunt instrumentist cu diploma de absolvire la Scoala populara de arte. Cum procedez în cazul în care doresc sa creez un playlist cu piesele ce nu sunt supuse dreptului de autor, și pentru care doresc o atestare ca nu fac obiectul drepturilor de autor? Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2021
Florin_IT, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare galerie de arta galerieArta galerieArta Buna ziua, vreau sa va intreb cum pot eu, ca persoana fizica, sa imi deschid o galerie de arta in care sa imi pot vinde tablourile mele si ale altor artisti ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor pentru opere de creatie intelectuala Paraianu Adrian Paraianu Adrian Buna ziua As dori foarte mult sa cunosc cum as putea sa rezolv o situatie foarte neplacuta. Pe scurt este vorba despre o formatie de muzica pop rock cu ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)