avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am cadastru facut ,intabulare in 2010 ,am construit in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am cadastru facut ,intabulare in 2010 ,am construit in 2011 cu ...

am cadastru facut ,intabulare in 2010 ,am construit in 2011 cu autorizatie de constructie ,mai trebuie sa fac cadastru sau numai intabulare cui ma adresez cadastrului sau notar

Alte discuții în legătură

Demolare casa Alex1234321 Alex1234321 Buna ziua , socrii mei au un teren cumparat de acum 25 de ani , cand atunci nu te obliga sa faci cadastru (cred) si nu aveau acte pe tot terenul (nu stiu de ce ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa intocmesc actele de dezmembrare vida vida Bună ziua, Ce este de facut daca nu pot sa intocmesc actele necesare inceperii constructiei unei case deoarece nu pot face mai intai o dezmembrare a unui ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare cand nu am respectat proiectul si am construit si fara autorizatie mihai2063 mihai2063 Buna ziua!Am obtinut o autorizatie de constructie de la primarie cu toate avizele care se cereau in 1992.am construit o casa dar nu am respectat proiectul ... (vezi toată discuția)