avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, am urmatoarea situatie, am achizitionat un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, am urmatoarea situatie, am achizitionat un sejur ...

Buna seara, am urmatoarea situatie, am achizitionat un sejur la un hotel in Bulgaria prin intermediul unei agentii de turism. Plata am realizat-o prin transfer bancar. Odata ajunsi la destinatie, am observat in camera ca erau plosnite sub saltea, am anuntat angajatul de la receptie, ni s-a oferit o alta camera, la alt etaj, insa cu aceeasi problema, ulterior am primit un apartament in hotel dar si acolo misunau plosnitele! Am cerut sa facem check out, am plecat in acea noapte, iar acum hotelul refuza returnarea banilor pe motiv ca nu au mai avut astfel de sesizari! Cum pot proceda pentru a-mi fi returnati banii? Multumesc

Alte discuții în legătură

Discriminare ???? Cocollino Cocollino As vrea sa va adresez o intrebare....DE 100 PUNCTE... Intrucat in ultima vreme ma intalnesc tot mai des cu astfel de situatii in dorinta mea de a achizitiona ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare excursie in lipsa asigurarii storno gigstanescu gigstanescu Buna ziua, In urma cu 2 luni am contractat o excursie in Turcia prin intermediul unei agentii de turism pt. mine si sotie. Am platit toata suma cu 21 zile ... (vezi toată discuția)
Inselaciune agentie turism ndm2014 ndm2014 Buna ziua, In data de 22.11.2013 parintii mei au achizitionat bilete pentru un sejur la mare care urma sa se desfasoare incepand cu data de 27.07.2013 pe o ... (vezi toată discuția)