avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua ! As dori sa intreb daca este legal ca sora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua ! As dori sa intreb daca este legal ca sora mea sa ...

buna ziua ! As dori sa intreb daca este legal ca sora mea sa faca o donatie sub forma de propietate [ cota parte din propietatea comuna ] la notar , si eu sa-i preiau partea inregistrandu-ma la primarie ; bineanteles cu acte notariale ?
Cel mai recent răspuns: ghituica , utilizator 23:55, 24 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
donatie daca nu ii dati bani, partaj daca ii dati bani pe partea ei. Actele se fac la notar si apoi, dupa intabulare, va inscrieti pe rol cu toata proprietatea.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea cotei bz50rin bz50rin In certificatul de mostenitor dupa tata suntem trecute trei surori plus mama cu cota egala de 1/4 din jumatate din casa.Pe cealalta jumatate din locuinta este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2015 dupa decesul mamei mele , eu si sora ... barbulaurasimona barbulaurasimona BUNA ZIUA! IN ANUL 2015 DUPA DECESUL MAMEI MELE , EU SI SORA MEA AM FACUT SUCCESIUNEA PENTRU BUNURI PRINTRE CARE UN APARTAMENT 3 CAMERE IN CARE LOCUIESC EU SI ... (vezi toată discuția)
Renuntare mostenire Cristina041980@yahoo.com Cristina041980@yahoo.com Ca urmate a desului tatalui meu eu mamasi sota suntem mostenitoare a facut succesiunes si fiecare am primit cota parte .Acum mama vrea sa imi doneze mie cu ... (vezi toată discuția)