avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Bunicul meu a fost refugiat in perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Bunicul meu a fost refugiat in perioada 1940-1945 ...

Bună ziua.
Bunicul meu a fost refugiat in perioada 1940-1945 de acasă si a dispărut (nu s-a mai intors).
Cum poate demonstra mama mea acest lucru pentru a beneficia de pensie de urmas in baza noii legi 154 /2021?
Se poate cu martor sau adeverință de la primaria din comuna in care a locuit in lipsa documentelor?
Multumesc frumos pentru un eventual răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2021
Bukos, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalizare adeverinta refugiat cadrilater buna ziua, bunicul ... Cornelvideo Cornelvideo Legalizare adeverinta refugiat Cadrilater Buna ziua, Bunicul a fost refugiat din Cadrliater in septembrie 1940 impreuna cu sotia si cinci copii dintre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare. mama ea a decedat și a avut pensie ... Dorinadancium@gmail.com Dorinadancium@gmail.com Bună ziua, am o întrebare. Mama ea a decedat și a avut pensie de refugiat. Eu și sunt pensionara, beneficiez? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. am obtinut hotararea prin care mi se acorda drepturile ... flavianda flavianda Buna ziua. Am obtinut Hotararea prin care mi se acorda drepturile de beneficiar al Legii nr. 154 / 2021, ca si copil al unui refugiat pe motive etnice din ... (vezi toată discuția)