avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am o întrebare. Mama ea a decedat și a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am o întrebare. Mama ea a decedat și a avut pensie ...

Bună ziua, am o întrebare. Mama ea a decedat și a avut pensie de refugiat. Eu și sunt pensionara, beneficiez? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 15 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actele necesare pentru urmașii refugiaților și expulzaților din 1940 care doresc indemnizații potrivit Legii 154/2021
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)
Legea 154/2021. tatăl meu la 14 ani împreuna cu bunicul s-a refugiat din cadrilater ... lucystoian lucystoian Tatăl meu la 14 ani împreuna cu bunicul s-a refugiat din Cadrilater in baza Tratatului de la Craiova din 1940. Tata a decedat in anul 1990, deci nu in timpul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. bunicul meu a fost refugiat in perioada 1940-1945 ... Bukos Bukos Bună ziua. Bunicul meu a fost refugiat in perioada 1940-1945 de acasă si a dispărut (nu s-a mai intors). Cum poate demonstra mama mea acest lucru pentru a ... (vezi toată discuția)