avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 154/2021. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 154/2021. Tatăl meu la 14 ani împreuna cu bunicul s-a refugiat din Cadrilater ...

Tatăl meu la 14 ani împreuna cu bunicul s-a refugiat din Cadrilater in baza Tratatului de la Craiova din 1940. Tata a decedat in anul 1990, deci nu in timpul strămutării/refugiului. Eu sunt născuta ulterior, in anul 1958, deci nu eram copil minor. Ma încadrez in prevederile OG nr.. 105/1999, modificata și completată prin Legea nr. 154/2021 privind obținerea indemnizației de urmaș?
Cel mai recent răspuns: sch , utilizator 01:42, 5 Noiembrie 2022
Desigur! Depuneti repede cererea si actele doveditoare la Casa de Pensii; drepturile se acorda de la 1 ian.2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație copil persoană strămutată amariusflorin amariusflorin Bună. Vă solicit lămuriri în următoarea chestiune. O persoană (în vârstă de 62 de ani) are mama (în vârstă de 92 de ani) beneficiară a legii 189 ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 154/2021 ILER ILER Buna ziua, Și eu vă rog să mă ajutați cu interpretarea acestei legi - Legea nr. 154/2021, precum și Legea nr. 130/2020. Pe scurt: o persoană, nascută ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu (decedat) are numele scris in unele acte gresit. ... taraminunilor taraminunilor Bunicul meu (decedat) are numele scris in unele acte gresit. Gresita o litera: in loc de \" i \" este scris \"e\". Acolo unde e scris de mana. Unde este ... (vezi toată discuția)