avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AMENZI
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AMENZI

Buna ziua. Lucrez la o primarie, din greseala am incasat o suma pentru o amenda de rovinieta la un PFA,in termen, au trecut cateva luni si acum am observat ca trebuia incasata la bugetul de stat si nu cel local.Exista vreo procedura prin care sa restitui suma catre bugetul de stat si sa le apara in termen?
Ultima modificare: Joi, 26 August 2021
irina19867, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenzi pfa-fara personalitate juridica irina19867 irina19867 Buna ziua. Lucrez la o primarie, din greseala am incasat o suma pentru o amenda de rovinieta la un PFA,in termen, au trecut cateva luni si acum am observat ca ... (vezi toată discuția)
Poprire dupã doar 6 luni? Tolomac Tolomac Bună ziua. Situaţia este următoarea: În luna ianuarie am încasat două amenzi de tramvai – valoare totală 300 RON. În februarie am primit în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)