avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi PFA-fara personalitate juridica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi PFA-fara personalitate juridica

Buna ziua. Lucrez la o primarie, din greseala am incasat o suma pentru o amenda de rovinieta la un PFA,in termen, au trecut cateva luni si acum am observat ca trebuia incasata la bugetul de stat si nu cel local.Exista vreo procedura prin care sa restitui suma catre bugetul de stat si sa le apara in termen?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:12, 26 August 2021
De ce nu incercati direct sa vorbiti cu seful serviciului de administratie financiara ? Daca mai aminati vreo luna, s-ar putea sa iasa o incurcatura mai mare, pentru ca va veni amenda persoanei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi irina19867 irina19867 Buna ziua. Lucrez la o primarie, din greseala am incasat o suma pentru o amenda de rovinieta la un PFA,in termen, au trecut cateva luni si acum am observat ca ... (vezi toată discuția)
Plata rovinieta pfa mfdunhill mfdunhill Buna ziua, In 2016 am primit o amenda pentru circularea pe drumurile publice fara rovinieta ca si PFA (masina este pe PFA) si in baza PV am achitat jumatate ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru chirie incasata costy2010 costy2010 Acum cinci luni am incheiat un contract de inchiriere cu un chirias. Acesta ne-a platit, la momentul semnarii contractului, chiria pe o luna plus garantia pe o ... (vezi toată discuția)