avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata rovinieta PFA
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata rovinieta PFA

Buna ziua,

In 2016 am primit o amenda pentru circularea pe drumurile publice fara rovinieta ca si PFA (masina este pe PFA) si in baza PV am achitat jumatate din amenda in 48 de ore, am trimis dovada achitarii la cestrin. Anul acesta am primit de la administratia locala somatie de plata pentru achitarea amenzii mai sus mentionata. nu am fost atent si am achitat-o inca o data. Am mers la taxe locale sa incerc sa rezolv si raspunsul a fost ca am achitat suma initiala la bugetul de stat si trebuia la bugetul local ca fiind PFA sunt asimilat persoanelor fizice. Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac, sa cer banii platiti initial sau pe cei de acum?
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mfdunhill , utilizator 11:24, 18 Ianuarie 2018
Pe cei initil platiti in cont gresit.
platiti in cont gresit cnf taxe si impozite locale, nu conform procesului verbal care mentiona clar unde si cum trebuie sa achit. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie lipsa rovinieta, amenda 10% trezorerie 90% drdp ContSters250815 ContSters250815 Buna ziua, am primit pe data de 26.04.2011 proces-verbal intocmit pe data de 10.04.2011 in care am fost inregistrat pe buna dreptate circuland fara ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta masina vanduta Ana-Maria S Ana-Maria S Buna ziua, Am vândut o mașină în 2015, iar în 2016 am primit o amenda rovinieta, iar ulterior am trimis un mail la CNAIR cu contractul de vanzare si ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta oitaus78 oitaus78 Am primit procesul verbal sa platesc amenda 125RON pentru ca am circulat fara vignieta. Problema este ca a ajuns la mine in 4 luni si 2 zile (data postei) / 4 ... (vezi toată discuția)