Anunt colegii ca s-a afisat orarul, pentru modulele III.
Mai face INPPA-ul si precizarea datei examenului de absolvire, martie 2010.
Terto, nou venitii sunt asteptati la inscriere, cititi insa precizarile pe site-ul INPPA (al doiela an de stagiatura!). Acesti nou inscrisi sunt si cei care vor sustine examenul de absolvire in noiembrie 2010.
urmeaza sa am examen la INPPA in martie 2010, am consultat siteul si nu e afisata o data concreta.
sunt inscrisa la iasi, am inteles ca se va da tip grila. Aveti cumva subiecte grila date anii trecuti ? macar orientativ sa stiu la ce sa ma astept
sau alte info utile legat de desfasurarea acestui examen, severitate, ponderea calificativelor obtinute la referetate etc.
va multumesc
In revista "Avocatul" nr. XIII, - Supliment, revista editata de UNBR si Fundatia Constantin Naumescu, sunt publicate subiecte pe ultimii ani, date la examenele de abosolvire INPPA, grile si spete. Adresati-va Uniunii (telefonic, in scris, cum considerati) ori centrului teritoarial de care apartineti.
In privinta datei si eu am observat ca nu este inca stabilita, o sa anunte in orice caz pe site. Si Uniunea si INPPA-ul si barourile.
La ultima intrebare nu am sfaturi sa va dau... poate vreun coleg care a trecut prin acest filtru.
Succes!
Inppa
ContSters1221
Am cautat pe acest forum si nu am gasit informatii utile despre Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor. Am incercat si pe situl lor, ... (vezi toată discuția)