avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

INPPA

Pentru tinerii colegi avocati stagiari anul I si II, INPPA, un loc de dat cu capul, de pus intrebari si primit raspunsuri. Va astept!
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 16:00, 1 Martie 2010
O idee buna! O sa urmaresc subiectul,pare interesant.
E bine ca-l urmaresti, insa uite, nu ne intreaba nimeni nimic.:stunned:
Anunt colegii ca s-a afisat orarul, pentru modulele III.
Mai face INPPA-ul si precizarea datei examenului de absolvire, martie 2010.
Terto, nou venitii sunt asteptati la inscriere, cititi insa precizarile pe site-ul INPPA (al doiela an de stagiatura!). Acesti nou inscrisi sunt si cei care vor sustine examenul de absolvire in noiembrie 2010.
buna

urmeaza sa am examen la INPPA in martie 2010, am consultat siteul si nu e afisata o data concreta.
sunt inscrisa la iasi, am inteles ca se va da tip grila. Aveti cumva subiecte grila date anii trecuti ? macar orientativ sa stiu la ce sa ma astept
sau alte info utile legat de desfasurarea acestui examen, severitate, ponderea calificativelor obtinute la referetate etc.
va multumesc
In revista "Avocatul" nr. XIII, - Supliment, revista editata de UNBR si Fundatia Constantin Naumescu, sunt publicate subiecte pe ultimii ani, date la examenele de abosolvire INPPA, grile si spete. Adresati-va Uniunii (telefonic, in scris, cum considerati) ori centrului teritoarial de care apartineti.
In privinta datei si eu am observat ca nu este inca stabilita, o sa anunte in orice caz pe site. Si Uniunea si INPPA-ul si barourile.
La ultima intrebare nu am sfaturi sa va dau... poate vreun coleg care a trecut prin acest filtru.
Succes!
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
ContSters120042, utilizator

Alte discuții în legătură

Subiecte absolvire innpa aacristinaaa aacristinaaa Stiti unde gasesc subiectele de la proba scrisa a examenului de absolvire INNPA din anul acesta? (vezi toată discuția)
Inppa ContSters1221 ContSters1221 Am cautat pe acest forum si nu am gasit informatii utile despre Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor. Am incercat si pe situl lor, ... (vezi toată discuția)
Examen de definitivat in profesia d eavocat moldovanlaura moldovanlaura Bună ziua! Are cineva informaţii despre examenul de dfinitivat? Am vazut ca pe site ul inppa s-a afişat o tematica, dar nu stiu daca este valabila ... (vezi toată discuția)