avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Subiecte absolvire INNPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Subiecte absolvire INNPA

Stiti unde gasesc subiectele de la proba scrisa a examenului de absolvire INNPA din anul acesta?
Cel mai recent răspuns: aacristinaaa , utilizator 02:03, 20 Decembrie 2011
Nu s-au afisat subiectele de la INPPA de anul acesta.
Poate se vor afisa maine, odata cu rezolvarea contestatiilor la barem.
Nu s-au afisat si probabil nu se vor afisa prea curand. Oricum, nu te ajuta prea mult daca incerci sa le rezolvi, au fost facut praf la barem. :)
Am vazut pe site-ul INNPA ca au facut ”praf organizat ”, ce poti sa mai spui .......
INPPA -ul nu este decat o mare pierdere de timp, unde profesorii confunda acest institut destinat avocatilor cu acela destinat magistratilor, unde examenul de absolvire care initial trebuia sa aiba o durata de 4 ore asa cum era prevazut , subit se modifica, reducandu-se la 3 ore, timp in care candidatii trebuie rezolvate 50 de spete complexe, si mai mult decat atat, aceste spete-grila, unele nefiind prevazute in tematica pentru examen, altele comportand mai multe variante de raspuns decat cele prevazute in baremul publicat ca fiind corect, in urma contestatiilor, anulandu-se anumite grile iar altora li se adauga si alte variante ca fiind corecte, publicandu-se decizii (decizia 12 bis) dupa decizii (decizia 12 bis 1) prin se modifica alte grile, prin care se recunosc alte greseli, adaugandu-se alte variante de raspuns ca fiind corecte...
lusca_EU a scris:

INPPA -ul nu este decat o mare pierdere de timp, unde profesorii confunda acest institut destinat avocatilor cu acela destinat magistratilor, unde examenul de absolvire care initial trebuia sa aiba o durata de 4 ore asa cum era prevazut , subit se modifica, reducandu-se la 3 ore, timp in care candidatii trebuie rezolvate 50 de spete complexe, si mai mult decat atat, aceste spete-grila, unele nefiind prevazute in tematica pentru examen, altele comportand mai multe variante de raspuns decat cele prevazute in baremul publicat ca fiind corect, in urma contestatiilor, anulandu-se anumite grile iar altora li se adauga si alte variante ca fiind corecte, publicandu-se decizii (decizia 12 bis) dupa decizii (decizia 12 bis 1) prin se modifica alte grile, prin care se recunosc alte greseli, adaugandu-se alte variante de raspuns ca fiind corecte...

Da, a fost organizarea praf anul asta. Au schimbat regulile in timpul jocului.. sper sa nu mai pateasca generatiile urmatoare lucrul acesta. :>

Alte discuții în legătură

Inppa - haos! lusca_EU lusca_EU Examenul de absolvire din sesiunea noiembrie-decembrie 2011 a reprezentat un adevarat haos, inca dinainte de inceperea acestuia, nerespectandu-se anumite ... (vezi toată discuția)
Inppa ContSters120042 ContSters120042 [i]Pentru tinerii colegi avocati stagiari anul I si II, INPPA, un loc de dat cu capul, de pus intrebari si primit raspunsuri. Va astept![/i] (vezi toată discuția)
Inppa examen definitivat beatrix s beatrix s cine poate sa ma ajute ?as vrea sa stiu cam cum au fost subiectele la grila .multumesc (vezi toată discuția)