avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Va rog sa mă ajutați cu următoarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Va rog sa mă ajutați cu următoarea speță: in ...

Buna seara!
Va rog sa mă ajutați cu următoarea speță: in urma unei infracțiuni de fals sub semnătură privată, am fost de acord în cu efectuarea unor ore de munca in folosul comunității în decurs de 6 luni.
Măsura a fost dispusă de procuror, și s-a renunțat la urmărirea penală.
Măsura a fost confirmată de judecătorie in februarie, anul acesta.
Din motive personale (știu că nu este o scuză) nu am reușit să le efectuez încă, adică nu m-am prezentat deloc până în acest moment.
Tocmai s-au scurs cele 6 luni..
Se mai poate face ceva?
In caz că nu, care vor fi pașii următori? Se va deschide proces?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:41, 27 August 2021
Se va revoca renuntarea la urmarirea penala si veti fi trimis in judecata.
Încercați sa apelati la avocat urgent și poate va scăpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa procuror pentru renuntare la urmarirea penala Ancaaa1 Ancaaa1 Buna seara! In urma unei adrese primita de la procuror prin care se mentioneaza ca s-a dispus renuntarea la urmarirea penala, stiu ca trebuie inaintata ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntate urmărire penala Dsniel Dsniel La ce se referă confirmare urmarire penala (art.318 alin.12 NCPP) ? Ma poate ajuta cineva cu vreun răspuns? (vezi toată discuția)
Furt din supermarket Anamariacatalina Anamariacatalina Am fost chemată la judecătorie printr o citație in care scria renunțare urmărire penală, am furat dintr-un supermarket niște alimente, am confirmat la ... (vezi toată discuția)