Bună seara! As dori o părere, un răspuns va rog, dacă se poate. Iar pt acest lucru, mulțumesc frumos!Am o casa la tara și un teren extravilan dat la o societate agricola( asta din anii '90 în Tr. O moștenire de fam din partea mamei, bunicilor( părinților ei), sora mamei. Bunicii decedati, mama la fel ,matusa decedata ( care nu avea oricum copii și soțul decedat anterior)Nu am făcută succesiunea.E o casa părăsită iar anual trec pe aici plătind toate dările, impozit pe casa, pământ pe numele meu fără nicio restanta. E trecuta pe titlul de proprietate( din 1996) pe teren matusa, care atunci traia, eu și o sora. In 2012 matusa a decedat și ea iar eu am continuat cu plata dărilor.De un an de zile am renunțat la acea societate agricola și m- am transferat in alta parte cum dealtfel a procedat multă lume deoarece nu era rentabil și nu erau corecți.Anual primeam o suma cam micuta de bani în locul produselor cum se obisnuieste. În momentul când m- am retras de la ei mi- au spus ca am de luat o garanție de câteva mii de lei, dar nu mi- o pot da deoarece nu am succesiunea...vor sa le arat dovada succesiunii probabil.Dar pana atunci s- a putut orice... Eu pe baza titlului de proprietate am făcut și contractul Enel și asta fără probleme ..Întrebarea mea este dacă am acest titlu de proprietate iar domnii de acolo ingineri știu acest lucru nu poate exista rezolvare? Sunt coproprietar... deci ...e ilegal? Iar sora poate confirma ca e de acord... De 9 ani de zile de când nu mai e matusa si nici înainte, niciodată nu primeam un bon fiscal sau o chitanță pt a dovedi ca faci o tranzacție . Nu știu cum lucrează acea societate .Iar de procedat asa procedeaza acea societate cu toată lumea...un sat fără caini unde acei oameni își fac legile lor iar oamenilor cred ca le e teama sa vorbeasca pt a nu întâmpina probleme . Cum se procedează?Pt ca azi am sosit aici și zilele acestea ajung pe acolo...la acei oameni care se cred ,,foarte corecți probabil" si care ,cred ei ca respecta legea ! Dar nu fac altceva decât sa ducă lumea în eroare și sa își bata joc de oameni ...Eu păstrez sa știți toate biletelele acelea , nu prea arunc nimic în general, cele pe care le- au dat ei in fiecare an în care scrie doar nume, suma, câte hectare, cât grau se da și prețul pe kg etc dar fără stampila, semnătura, nimic...asa se lucreaza la ei.Dar ei îmi cer actul de succesiune...au acest drept? Acel titlu de proprietate nu are nicio relevanta fără succesiune? Ar putea exista o alta soluție legala, rezolvare cumva pt a face dovada dacă titlul de proprietate nu are o insemnatate certa? Am o ruda care e moștenitor unic direct -în aceeași situație care are succesiune făcută tot și care s- a retras la fel anul trecut cu terenul de la ei...dar nici pana în ziua de azi nu a obținut acea garanție care i- au promis- o...asta ca să va explic cum sta situația în general. În vederea unui răspuns, mulțumesc frumos!