Buna seara! Ma adresez in numele unei comunitati de vecini din Brasov, deranjati de petecerile organízate in penthouse-urile de la etajele superioare, detinute de dezvoltator. Va rog insistent sa ma indrumati catre o institutie unde am putea lua masuri legale. Mentionez ca am apelat la polítie de nenumarate ori, vin, iau masuri, insa in urmatoarea saptamana se reía activitatea. Stim ca au fost controlati , amendati ,dar se pare ca nu ii sperie nimic. M-am gandit la o plangere la parchet, insa in Brasov coruptia e in floare, ca atare nu am avea sorti de izbanda. De asemenea mentionez faptul ca in momentul achizitionarii apartamentelor am fost obligati sa semnam ca cedam aceste apartamente, care initial ne fusesera promise ca spatii destinate comunitatii, pentru folosul intern. Nu avem asociatie de proprietari, aceasta fiind reprezentata tot de dezvoltator. Suntem disperati, vedem si auzim incepand de la sex in jacuzzi, pana la muzica tare la ore foarte târzii, gratare, etc. Cine ne poate ajuta si auzi? DNA? Televiziunea? Polítia si-a facut datoria neasteptat de bine si profesional..mai mult nu cred ca intra in atributia lor. Va multumesc!
loredanadumitrache
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Greselile le stim, ne-au pacalit " legal", Intrebarea si rugamintea mea a fost ce putem face in aceasta situatie? Polítia se prezinta punctual si ISI face datoria, dupa cum am mentionat! Insa amenzile nu sunt atat de usturatoare ...un mizilic la cat de puternici se pare ca sunt! Va multumesc pentru raspuns!