avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am achizitionat un autovehicul (eu sunt proprietarul) ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am achizitionat un autovehicul (eu sunt proprietarul) inmatriculat ...

Am achizitionat un autovehicul (eu sunt proprietarul) inmatriculat in Romania si sunt in punctul in care trebuie sa inchei o polita RCA.Mentionez ca am permis din 2009 ,dar nu am mai incheiat un RCA pe numele meu ca si proprietar ( doar ca utilizator),deci bonus mallus B0.Sotia are bonus mallus B8.In ce conditii pot incheia RCA pentru aceasta noua achizitie,pe numele sotiei?
Cel mai recent răspuns: FlorinT26 , utilizator 21:12, 30 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrea să fac rca pe numele unuia din utilizatori. În cazul unui eveniment, poate respinge asigurătorul despăgubirea din această cauză? Stefan Alexandroae Stefan Alexandroae Buna ziua , voi achiziționa un autoturism nou , pe numele meu. Eu nu am mai avut autoturisme deținute în proprietate , fostul autoturism a fost înscris pe ... (vezi toată discuția)
Reducere costuri asigurare rca în cazul unui autoturism având ... Alexei000 Alexei000 Socrul meu a decedat recent şi masa succesorală a inclus şi un autoturism. Soţia mea a făcut succesiunea, inclusiv pentru autoturism. Întrucât soţia ... (vezi toată discuția)
Proprietarul mașinii și polițele rca svvs svvs Buna ziua, Am și eu o nelămurire cu privire la polițele RCA, proprietarul mașinii și utilizatorii ei. Anul trecut am achiziționat o mașina, iar ... (vezi toată discuția)