avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Salut! Am si eu cateva întrebări legat de facultatea ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Salut! Am si eu cateva întrebări legat de facultatea de drept. ...

Salut! Am si eu cateva întrebări legat de facultatea de drept.
Facultatea privată este buna ?
Daca imi aleg profesia de avocat si in cazul in care nu mi place sau orice altceva pot trece la notar ? Daca da cum?
Ce inseamna consilier juridic si care este diferenta dintre consilier juridic si avocat?(cat mai detaliat)
Un avocat poate sa lucreze in firme ?
Daca ai terminat avocatura si vrei sa urmezi alta profesie ce poti ? (Am auzit ca poti si in administrație publica sa lucrezi )
Cand esti avocat stagiar pe langa un maestru esti plătit timp de 2 ani ? Salariu minim pe economie sau cum?
Va Multumesc cu drag
Cel mai recent răspuns: Catalin16661 , utilizator 14:05, 31 August 2021
de ce nu faceti intai facultatea pt ca raspunsul la unele intrebari il aflati singur pe parcursul studiilor
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
magiccom, utilizator

magiccom a scris:

de ce nu faceti intai facultatea pt ca raspunsul la unele intrebari il aflati singur pe parcursul studiilor

Buna ziua pentru ca vreau sa stiu de la cineva are a trecut prin asta si imi este de folos
De exemplu daca stagiatura nu este plătită ( cei 2 ani) eu nu am cum sa ma întrețin.etc.
Si daca nu am cum, logic ca o sa ma merg pe alt domeniu in care dupa facultate sa am ce lucra si sa ma pot si întreține.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfaturi! - as vrea sa devin avocat Kosmy-kos Kosmy-kos Ma numesc Cosmina,am terminat liceul mate-info acum 4 ani,imi doream foarte mult sa urmez o facultate sa ma fac avocata,dar nu am putut sa merg mai departe din ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa stie un absolvent de liceu care doreste sa devina jurist Ovidiu Ionescu Ovidiu Ionescu Buna ziua, Sunt dirigintele unor elevi care sunt interesati sa urmeze facultatea de drept. Totusi ei nu sunt bine informati despre ce ar urma dupa ... (vezi toată discuția)
Incepator. PBogdan PBogdan Salutare ! Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)