avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CMI cabinet stomatologic , PFA, mai poate angaja?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CMI cabinet stomatologic , PFA, mai poate angaja?

CMI cabinet stomatologic , PFA, are 3 angajati, asta e numarul maxim, mai poate angaja? colabora cu alti medici ? ce forme legale exista?
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 31 August 2021
PFA poate desfășura activitățile pentru care este autorizată, singură sau împreună cu cel mult 3 persoane, angajate de aceasta, în calitate de angajator, cu contract individual de muncă, încheiat și înregistrat în condițiile legii.

Nu se mai poate angaja persoane cu c.i.m. , daca are deja 3 salaraiati.

În scopul exercitării activității/activităților pentru care a fost autorizată, PFA poate stabili relații contractuale, în condițiile legii, cu orice persoane fizice și juridice, cu alte PFA, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, pentru efectuarea unei activități economice, fără ca aceasta să îi schimbe statutul juridic dobândit potrivit prezentei secțiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare p.f.a.- p.f.a. Creepy Creepy Buna ziua ! Ma puteti lamuri cum pot face un contract de colaborare/ prestare servicii cu un alt P.F.A. ? Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Pfa poate avea angajati? cercetasa cercetasa sotul meu are un pfa pe un contract de inchiriere spatiu la un vecin in curtea lui, avand un atelier de termopane as vrea sa deschidem un swourum intr o ... (vezi toată discuția)
Actionar ca si pfa la un srl kidduts kidduts Buna ziua. Voi fi nevoit sa mi infiintez un PFA pentru a fi colaborator cu o academie, drept Trainer. Ideea este ca eu voi fi actionar la un Start-Up si ... (vezi toată discuția)