avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum ma scad din stoc cu marfa vanduta pe bon de casa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum ma scad din stoc cu marfa vanduta pe bon de casa?

Buna ziua.

Folosesc smartbill pt a tine gestiunea stocurilor unui ii la norma venit comert cu amanuntul piese auto.

Intrebarea este cum ma scad din stoc cu marfa vanduta pe bon de casa?

Marfa de pe raport z.

Fac un client Raport z si il facturez cu toata marfa vanduta cu bon fiscal zilnic? Sau ce optiune avem?

Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)