avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt functionar public pe post de consilier superior ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt functionar public pe post de consilier superior (inginer ...

Sunt functionar public pe post de consilier superior (inginer la serviciul Administrarea Domeniului Public si Privat.
Am fost suspendat pentru studiile de masterat efectuate in domeniul constructiilor ( inginerie structurala )si urmeaza sa ma reangajez la primarie . Detin o firma in domeniul constructiilor care efectueaza proiecte de constructii in vederea obtinerii autorizatiilor de construire, unde semnez pentru stuctura de rezistenta fiind si angajat la aceasta firma. Dupa reangajare la Primarie conform Art. 96 Legea 161 mai pot fi angajat si la SRl si semna proiectele pentru obtinerea A.C. ? In fisa postului nu am efectuarea de proiecte
Va multumesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 2 Septembrie 2021
Potrivit legii, funcţionarii publici pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

In speta, daca fisa postului nu cuprinde atributii privind proiecte de constructii , atunci puteti fi angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier si casier ??? este posibil fara incompatibilitate madalina0106 madalina0106 Daca sunt angajat pe functia de executie de consilier la primarie la serviciul Taxe si impozite locale mai imi pot lua un al 2 job la juma de norma ca si ... (vezi toată discuția)
Lncompatibilitate functionar public ioanabsi ioanabsi Daca sunt functionar public de executie pot desfasura, in afara orelor de program, activitati in cadrul unui proiect din fonduri europene, cu timp partial de 4 ... (vezi toată discuția)
Un secretar poate incheia contract de colaborare cu o organizatie? sabina84 sabina84 functionar public de conducere intr o primarie(secretar) poate incheia si conventie civila (contract de colaborare) cu o organizatie? (vezi toată discuția)