avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am intampinat o problema cu succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am intampinat o problema cu succesiunea pentru un ...

Buna ziua. Am intampinat o problema cu succesiunea pentru un fond de pensii privat. Pensia apartinea soacrei mele si dupa decesul ei am facut succesiunea pentru bunurile imobile, respectiv un apartament. La scurt timp am primit o scrisoare de la Allianz tiriac cu situatia fondului ei de pensii. Am facut certificat de mostenitor pentru acest fond, mostenitori fiind socrul meu si sotia mea, am trimis actele la allianz pensii private si am fost instiintati ca in termen de 10 zile vom primi banii. Socrul meu a primit partea lui de bani in cont, iar partea sotiei mele a fost virata in fondul ei privat de pensii. Mentionez ca suntem militari activi si noi nu mai cotizam la fondurile private de pensii. Exista vreo modalitate sa solicitam sa ne fie virati banii? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Succesiune pensie privata sandughidiu sandughidiu Buna ziua. Am intampinat o problema cu succesiunea pentru un fond de pensii privat. Pensia apartinea soacrei mele si dupa decesul ei am facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa- mi spuneți care sunt actele și procedura ... mioara2755 mioara2755 Bună ziua! Va rog sa- mi spuneți care sunt actele și procedura pentru returnarea sumelor acumulate la Fondul 2 de Pensii,returnare ce i se cuvine sotiei ... (vezi toată discuția)
Mostenitori imobil al unui parinte casatorit a doua oara sourcherry31 sourcherry31 Buna ziua ! Am dori sfatul dvs. cu privire la urmatoarea situatie: acum cateva zile ,socrul meu impreuna cu sotia sa din a doua casatorie au achizitionat un ... (vezi toată discuția)