avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Va rog sa- mi spuneți care sunt actele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Va rog sa- mi spuneți care sunt actele și procedura ...

Bună ziua! Va rog sa- mi spuneți care sunt actele și procedura pentru returnarea sumelor acumulate la Fondul 2 de Pensii,returnare ce i se cuvine sotiei ,în urma decesului participantului la Fondul / Pilonul2 pensii private? Menționez ca,Fondul este la Allianz Țiriac Pensii Private. MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:01, 7 Martie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotia si copiii trebuie sa dezbata succesiunea. Mostenitorii sa se adreseze unui birou notarial de la ultimul domiciliu al defunctului.
Returnarea sumelor se va face in baza certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pensie privata sandughidiu sandughidiu Buna ziua. Am intampinat o problema cu succesiunea pentru un fond de pensii privat. Pensia apartinea soacrei mele si dupa decesul ei am facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am intampinat o problema cu succesiunea pentru un ... Gabriela C. Gabriela C. Buna ziua. Am intampinat o problema cu succesiunea pentru un fond de pensii privat. Pensia apartinea soacrei mele si dupa decesul ei am facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune florica72 florica72 Buna ziua! As dori sa stiu, daca ma poate cineva ajuta, care sunt demersurile pentru dezbaterea unei succesiuni. Matusa mea si sotul ei au decedat, nu aveau ... (vezi toată discuția)