avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am nascut acum o lună și 8zile dumimica pe data de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am nascut acum o lună și 8zile dumimica pe data de 25.07 la ...

Am nascut acum o lună și 8zile dumimica pe data de 25.07 la ora 00:15 și pe certificatul constatator doamna care mi a scris pe el la fel a pus data de 25.07 si ora 00:15 dar cand am fost la primăria sector 2 sa fac certificatul ,doamna de acolo data de 25 a pus o ca sa nascut ,dar pe externare si pe brățările care le am purtat scrie ca pe data de 26 .07 sa nascut
Si am fost sa schimb certificatul si mi a spus că trebuie sa astept un an ca sa poata sa imi dea altu ,acum ce pot face ? Raman cu certificatul la copil cu data de 25 cand el de fapt este nascut pe data de 26?
Doamna de la primărie spune că cei de la spital au greșit, acum eu ma gandesc daca este trecuta si ora pe certificatul constatator 25.07 ora 00:15 nu era normal sa puna data de 26.07 ca este trecut de 12 noaptea?

Alte discuții în legătură

Neonat cu probleme Lucian F. Lucian F. Unde pot face o plangere pentru serviciile oferite de angajatele spitalului de urgenta mures?Fetita mea sa nascut la spitalul din mun.Reghin iar la nastere a ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariatilor Ella8945 Ella8945 Buna ziua, Am si eu o intrebare. De fapt, cand vine vorba de informare juridica si codul muncii am mai multe, dar pentru inceput as vrea sa stiu care imi ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii locatarilor - legea 61/1991 I0nutz83 I0nutz83 Buna ziua. Avem o problema si v-am ruga sa ne oferiti niste sfaturi daca se poate. In zona unde locuim, chiar langa blocul nostru se executa lucrari ... (vezi toată discuția)